MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Sivil

Gecelik 2 kişilik oda fiyatı 2400 lira

Gecelik 3 kişilik oda fiyatı 3600 lira

7 Yaş ve üzeri tam fiyattır.

NOT-1: Belirlenmiş olan otel konaklama bedelidir. Kurumumuzda kahvaltı ve yemek hizmeti verilmemektedir.

NOT-2: Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 27/12/2023 tarih ve 93097017 Sayılı yazılarına istinaden tüm Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Sivil Misafir ücreti üzerinden %50 indirim uygulanmıştır.

AÇIKLAMALAR

1-      Üye indiriminden memurun kendisi ve sadece 1. Derece yakınları  yararlanabilir. (Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Yönetmeliği Madde-9/2)

2-      Orta ve Yüksek Öğrenim öğrencilerinin sadece kendilerine üye fiyatı uygulanır. Açık öğretim Lisesi ve Açık öğretim Fakültesi öğrencileri 25 yaşına kadar öğrenci indiriminden yararlanır, 26 yaşından gün almış olanlar öğrenci indiriminden yararlanamaz. (1999 yılı doğumlular otele geldiği günden önceki herhangi bir gün doğmuş ise 26’dan gün almış demektir.)

3-      Uzun süreli tedavi gerektiren hastalıklarda rahatsızlığını raporla belgeleyen kamu çalışanı ve kamu çalışanı yakınları ile refakatçisine, tabi oldukları ücret tarifesi üzerinden % 20 oranında indirim uygulanır.

4-      Şehitlerin birinci derece akrabalarına, Gazilerin kendilerine ve birinci derece akrabalarına üye fiyatı Uygulanır. (2006/16 Sayılı Başbakanlık Genelgesi.)

5-      Giriş yapacak müşteriler için odaların hazırlanması 16:00´ya kadar sürebilir.

6-      Çıkış günü en geç 11:00´de oda anahtarı resepsiyona teslim edilir.

7-      1 Şubat 2021 tarihinden sonra doğan çocuklar için konaklama bedeli alınmaz. 1 Şubat 2018 ile  1 Şubat 2021 tarihleri arasında (bu tarihler dâhil) doğan çocuklar için ise konaklama bedelinin yarısı alınır. 01 Şubat 2018 tarihinden önce doğanlar tam ücret alınır. Kamu Sosyal  Tesislerine İlişkin Tebliğ (tebliğ no:  2024-1) (MADDE 7/10)

8-      Şehit yakınları hariç tüm indirimler üyenin kendisi olduğunda uygulanır.

Değerli Misafirlerimiz,

Ülkemizde ilk Koronavirüs vakası görüldüğü andan bugüne kadar tüm önlemleri almış ve bundan sonrada T.C Sağlık bakanlığının paylaştığı önlem planlarını da yakından takip ederek tüm önlemleri almaya devam ediyoruz. T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının otellere gönderdiği genelgeye ek olarak çalışanının ve misafirlerinin sağlığını korumaya yönelik kendi önlemlerimizi de ödün vermeden uygulamaya devam ediyoruz.